La Policia Local investiga més d’una vintena de punxades de roda a vehicles a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Palafolls està darrere la pista dels responsables d’haver punxat rodes d’un total de 23 vehicles al barri de Sant Lluís, entre la zona de la plaça Joan Huix i el carrer Anselm Clavé.

Segons ha informat el cos, els fets van tenir lloc els passats dies 16 i 19 –dissabte i dimarts de la setmana passada, respectivament-, i segons assegura el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, el cos ja tindria una pista del presumpte autor dels fets, tot i que s’està treballant també des del cos de Mossos d’Esquadra. Marín preveu que es puguin esclarir una mica més els fets entre aquesta setmana i la que ve.

Amb el confinament de la població, la Policia Local de Palafolls assegura haver notat una disminució dels delictes registrats, però Marín explica que amb l’inici de la desescalada han tornat a repuntar les accions delictives al municipi. En aquest sentit, explica que aquest passat cap de setmana s’han aixecat 4 actes relatives al soroll, així com s’han registrat positius per drogues i alcohol al volant; uns actes que, tal i com considera Marín, signifiquen també un retorn a la normalitat de l’activitat policial habitual.

Durant els dos primers mesos d’estat d’alarma, la Policia Local de Palafolls va registrar més de 400 denúncies per incompliment de la normativa, amb un especial augment durant les últimes setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics