Palafolls en Comú demana al govern que no confongui a població amb les seves comunicacions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres l’Ajuntament de Palafolls començava a distribuir, des de l’Oficina del Voluntariat, un llibre de dibuixos destinat als més petits de casa i que, sota el títol de “Ja puc sortir de casa”, vol donar eines a les famílies per explicar l’actual situació derivada pel coronavirus als infants.

Sobre aquest llibre, Palafolls en Comú, ha criticat que el govern municipal confon la ciutadania atribuint-se l’elaboració d’aquest llibre quan el que ha fet, segons els comuns, és repartir-lo.

La formació ha enviat un comunicat de premsa criticant que la informació que ha donat el consistori sobre el llibre dóna a entendre que és obra del propi Ajuntament, quan realment es tracta d’un llibre de l’editorial Mediterrània que estan distribuint desenes d’ajuntaments com Roses, Olèrdola, Barbarà del Vallés o Almenar.

El llibre compta amb la col·laboració i assessoria del doctor Bonaventura Clotet i les recomanacions de l’hospital Sant Joan de Déu.

Segons expliquen fonts de l’editorial a Ràdio Palafolls, el consistori palafollenc s’ha quedat un miler d’exemplars del llibre, que s’ha personalitzat tant la contraportada (amb la inserció de l’escut del municipi) com amb el text de presentació signat pels responsables del govern local. El cos central del llibre és el mateix per a tots els municipis que han col·laborat a la iniciativa

Els comuns demanen al govern municipal que sigui més clar a l’hora de comunicar per respecte a l’autoria real del llibre i no confondre la ciutadania. Juan Andrés Osorio és portaveu de la formació.

El comunicat també denuncien que el consistori ha “capat” els comentaris d’algunes publicacions a les xarxes socials, és a dir que no es deixa comentar a alguns usuaris a Facebook o Twitter.

Osorio creu que al nou equip de govern municipal li manca humilitat i critica que ERC no els posa fàcil la tasca d’oposició, una de les crítiques que feien els republicans quan eren a l’oposició.

Més enllà d’aquestes crítiques sobre el llibre, tant Palafolls en Comú com el PSC, han lamentat en un comunicat conjunt a les xarxes la manca de suport del govern a la moció que els dos partits de l’oposició van presentar al ple de dijous passat. Asseguren que el govern va imposar les seves mesures que l’oposició considera insuficients i sense consens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics