La preinscripció escolar telemàtica ha estat l’opció majoritària entre les famílies palafollenques

Foto: Pexels - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres passat va tancar-se el termini de preinscripció escolar per infantil, primària i secundària, així com llar d’infants, arreu del territori.

Enguany, amb la crisi del coronavirus, s’ha optat per habilitar la preinscripció de forma telemàtica i donant també l’opció de fer-la presencialment als centres per als casos que fos necessari i que es pogués fer a través d’Internet.

Segons han explicat els responsables dels centres educatius de Palafolls, la gran majoria de les famílies han optat per fer-la telemàticament, i en fan una valoració positiva.

Laura Duarte, directora de l’escola Mas Prats, explica que entre un 80 i un 85% de les preinscripcions s’han fet de forma telemàtica, i que tant en aquest cas com en els tràmits presencials s’han complert totes les normes que es demanaven.

En el mateix sentit s’han expressat des de l’escola Les Ferreries. Anna Miranda, cap d’estudis del centre, explica que aquí la gran majoria de preinscripcions també s’han efectuat de forma telemàtica, tot i que en alguns moments es va haver de fer front a problemes tècnics. En general, però, la valoració és positiva, també pel que fa al compliment de les mesures de prevenció contra la Covid-19 en el cas del procés presencial.

D’altra banda, aquest proper dimecres s’obrirà el període de preinscripció per a Batxillerat, mentre que els propers dies 2 i 10 de juny s’obriran, respectivament, els terminis de preinscripció pels cicles de grau mitjà de FP i cicles formatius de grau superior.

 

 

Foto de portada: Pexels / Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics