Es tripliquen els lots lliurats pel banc dels aliments de Malgrat i Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Botiga Malgratenca, que centralitza l’atenció del banc dels aliments de Palafolls i Malgrat ha passat de repartir uns 90 lots d’aliments de mitjana mensual a repartir-ne més de 260 durant el passat mes d’abril.

La crisi provocada per la pandèmia, amb l’aturada de l’activitat econòmica i els problemes per tornar a la normalitat de la majoria de sectors, ha provocat un augment considerable de les sol·licituds d’ajuda de les famílies per a les despeses més bàsiques com ara el menjar.

Segons les dades de l’Ajuntament de Malgrat, aquests 260 lots d’aliments donen suport a 830 persones, algunes d’elles de Palafolls, ja que el banc d’aliments és compartit entre les dues localitats.

Per la seva banda, i segons les dades aportades per l’Ajuntament de Palafolls en l’últim ple municipal, el nombre d’ajuts d’aliments al nostre municipi s’ha doblat. Si de mitjana l’any passat es lliuraven 28 vals d’aliments, la xifra va arribar als 39 a l’abril i als 55 en el que va de maig.

En aquest sentit, el consistori preveu a mig termini incrementar l’import mensual dels ajuts d’aliments.

Dins les mesures de suport a l’alimentació bàsica que lliura Palafolls a les famílies més necessitades s’inclou un lot de productes bàsics i vals de compra per a menjar fresc a botigues del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics