La piscina de Palafolls obrirà el dia 1 de juliol adaptada a les mesures exigides pel coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament va anunciar al ple de dijous la reobertura de la Piscina Municipal, un dels espais sobre els quals encara pesava la incògnita del quan i el com de la seva reactivació.

La regidora d’Esports del consistori, Sònia González, va anunciar que, després de les reunions celebrades per part de l’equip de govern per valorar els pros i contres, es va decidir que la piscina obri les seves portes aquest estiu a partir del dia 1 de juliol; serà una mica més tard del que era habitual, ja que normalment l’espai obria abans de Sant Joan.

Malgrat tot, la decisió ve inevitablement marcada per la crisi derivada de la Covid-19 i té en compte que caldrà adoptar les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar el risc de contagi per coronavirus i adaptar l’activitat i l’aforament de la piscina en aquest sentit.

González espera que a finals del proper mes de juny hi hagi més concreció sobre les mesures de seguretat que calgui prendre, i assegura que la voluntat del govern és poder oferir el servei de la piscina a la població.

Com en tota la resta d’àmbits, l’Ajuntament haurà d’anar seguint de cara a aquests propers dies l’evolució de la pandèmia i la constant i canviant aplicació de mesures de seguretat per poder posar en marxa activitats i espais com la piscina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics