Hidalga adverteix al govern local que no es “deixaran trepitjar”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A través d’un vídeo publicat a les seves xarxes socials, la portaveu de Palafolls en Comú a l’Ajuntament de Palafolls, Clara Hidalga, ha volgut respondre al comunicat que ERC feia públic aquesta setmana en el que acusava d’oportunista a l’oposició. Durant 15 minuts, la portaveu dels comuns recrimina al govern municipal que mai els han deixat treballar conjuntament ni aportar res, i que no els han tingut en compte en aquest primer any. Hidalga recorda als republicans que, quan eren a l’oposició, reclamaven que els tinguessin en compte i que ara que són al govern no fan cas als grups de l’oposició.

Hidalga assegura que els plens municipals s’han convertit en mítings del govern i afirma que després d’un any de marge, la posició dels comuns al plenari canviarà per ser més combativa.

En aquest sentit la portaveu sentencia que el republicans “no són els millors, no ho fan tant bé” i que la seva formació no es deixarà trepitjar per la majoria absoluta de l’actual equip de govern.

Durant el vídeo publicat per la formació, la regidora portaveu dels comuns arremet contra el govern a qui acusa de mentir i els adverteix que presentaran les mocions que creguin convenient i que continuaran fent oposició constructiva per molt que, segons la regidora, el govern acusi a l’oposició d’oportunista o d’aprofitar les circumstàncies per atacar els partits de l’oposició.

Tot plegat arriba després de l’últim ple municipal on el govern va tirar endavant un seguit de mesures socials i econòmiques per fer front a la crisi de la covid-19 mentre l’oposició també va presentar una moció amb d’altres mesures. Des de la sessió els retrets entre govern i oposició han estat constants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics