Territori assegura que el pont de la carretera sobre la Tordera estarà acabat a l’octubre

Les obres al mes d'abril - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Les obres al mes d’abril – Foto: RP

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la dessalinitzadora de la Tordera, on s’hi han estat duent a terme obres de reparació després dels danys soferts pel temporal Gloria.

Segons ha informat l’ACN, durant la visita, el conseller ha fet esment de l’estat de les obres de reconstrucció del pont entre Malgrat i Blanes, que va ser destruït per la borrasca del gener. Segons Calvet, els treballs estaran enllestits al mes d’octubre, és a dir, dos mesos abans del que estava previst, i ha argumentat que “el pont és una obra d’emergència, per tant hi hem seguit treballant i reduirem dos mesos el calendari”.

A través d’una piulada a Twitter, el conseller de Territori i Sostenibilitat ha dit que la reparació de la dessalinitzadora de la Tordera, amb un cost de 8 Milions d’euros, “garanteix l’abastament i preserva la qualitat de l’aqüífer”. A la vegada, ha anunciat que s’ha programat l’ampliació, assegurant que “l’obra pública orientada a l’agenda verda és clau en la reactivació econòmica”.

Durant la visita, el conseller ha assegurat que la infraestructura entrarà en funcionament a finals del proper mes de juny, i ha volgut posar en valor les “dificultats” perquè poguessin seguir les obres, degut a les pluges del mes d’abril i les afectacions derivades de la pandèmia de la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics