Oberta la convocatòria pel XIII Premi de Treballs de Recerca de l’Ajuntament de Palafolls

Foto: StartupStockPhotos - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ja ha obert el període de presentació de candidatures per una nova edició del Premi de Treballs de Recerca – III Memorial Daniel López.

La convocatòria, que arriba enguany a la 13a edició, s’obre amb l’objectiu de fer extensible el reconeixement a la comunitat educativa de Palafolls, així com posar en valor les competències adquirides per part de l’alumnat al llarg de la seva vida educativa.

El premi diferencia entre els treballs d’àmbit social –humanitats, llengües, sobre la realitat social, cultural, del territori, l’art o la història de Palafolls, entre altres camps- o bé els d’àmbit científic –aquí s’hi inclouen els projectes vinculats a les ciències físiques, químiques, matemàtiques, així com ciències de la salut o investigació mèdica, entre altres.

Al certamen hi poden concórrer els alumnes que estiguin cursant 2n de Batxillerat a l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, i els treballs es poden presentar de forma individual o col·lectiva, amb la condició que siguin del curs 2019-2020. Hi ha temps per presentar les obres fins el dia 9 de juny.

Els treballs s’han de presentar en format PDF i opcionalment en format escrit, respectant el total anonimat, i hauran d’anar acompanyats d’una síntesi explicativa d’una pàgina com a màxim. Caldrà fer una instància amb les diverses dades del candidat, i l’Ajuntament donarà 3 dies hàbils per solucionar defectes de forma o per aportar documentació.

En total, el XIII Premi de Treballs de Recerca – III Memorial Daniel López donarà 6 premis, 3 per l’àmbit social i 3 més per l’àmbit científic.

Segons ha informat l’Ajuntament a les bases del certamen, la cerimònia de lliurament de premis es durà a terme en un acte públic que tindrà lloc al Teatre de Palafolls o un altre equipament municipal emblemàtic el divendres 10 de juliol de 2020 en el marc dels actes de celebració del tancament escolar.

Per a més informació, es poden consultar les bases del concurs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics