El Casal d’Estiu de Palafolls obrirà preinscripcions el proper dimecres 3 de juny

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els darrers dies hem anat coneixent els detalls dels preparatius per l’edició d’enguany del Casal d’Estiu municipal, que vindrà marcada, inevitablement, per una necessària adaptació a la “nova normalitat” degut a la pandèmia de la Covid-19.

Avui hem conegut les dates de preinscripció per l’activitat, que s’obriran el proper dimecres 3 de juny i s’allargaran fins el divendres 12. Durant aquests 10 dies, el tràmit es podrà fer de forma telemàtica mitjançant instància genèrica, adjuntant full de sol·licitud i també la resta de la documentació necessària –com és el permís de recollida del familiar o persona a càrrec, una enquesta de salut omplerta i la declaració responsable de simptomatologia, la targeta sanitària i carnet de vacunes actualitzat, la fotografia identificativa del nen o nena i l’autorització omplerta per les sortides i els drets d’imatge.

Paral·lelament, el consistori ha obert la possibilitat de fer la preinscripció al casal de forma presencial, entre els dies 8 i 12 de juny, dirigint-se a l’OAC amb cita prèvia; l’ajuntament, però, demana que el tràmit es faci telemàticament sempre que sigui possible.

Anna Rovira és tècnica de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Rovira ha explicat que, a l’hora d’organitzar l’activitat, enguany s’ha preferit concentrar la petició de documents i d’informació durant el període de preinscripció per, d’aquesta manera, simplificar el futur període de matrícula; llavors només farà falta efectuar el pagament corresponent.

L’Ajuntament ja informat que, en cas que les demandes de preinscripció superin el nombre de places disponibles, s’aplicaran 3 criteris d’admissió: ser resident a Palafolls –que atorgarà 20 punts-, treballar al municipi -20 punts- i haver estat usuari del servei l’any passat –en aquest cas, 10 punts.

Per qualsevol dubte relacionat amb el Casal d’Estiu, cal enviar un correu electrònic a l’adreça plf.ensenyament@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics