URGENT

Afectacions al juliol a la circulació de trens pels canvis de la via del Maresme a l’estació de La Sagrera

Compartiu aquesta història

ADIF ha anunciat ja l’inici dels treballs previs per traslladar les vies de la línia Barcelona-Mataró cap a l’interior de l’estructura de l’estació de La Sagrera, a la capital catalana.

La planificació actual de la companyia estableix que el trasllat físic de la via comenci el 25 de juliol; serà en aquesta data quan es preveu una suspensió del servei ferroviari a la nostra comarca durant 48 hores.

A banda, segons ha informat ADIF, a partir d’aquell dia i mentre durin els treballs, els trens circularan per un desviament provisional de via única, la qual cosa provocarà “importants alteracions en el servei”. Segons la companyia, “amb la planificació es mantindrà la circulació de trens a les línies R1 i RG1 de Rodalies, però es reduirà de forma significativa la capacitat operativa”. Això, segons ADIF, farà que s’estableixin “plans alternatius de transport d’acord amb l’operador del servei i l’administració titular, per tal de garantir la mobilitat de les persones usuàries”.

Per tot plegat, es calcula que la normalitat als trens de la línia ferroviària del Maresme no es recuperi fins a mitjans del mes de novembre, quan es preveu que comencin a circular per l’interior del nou tram soterrat de La Sagrera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics