URGENT

L’Ajuntament de Palafolls organitza una xerrada per resoldre dubtes sobre la tria d’estudis

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha anunciat a través de les seves xarxes socials l’organització d’una nova xerrada de caràcter virtual adreçada a la ciutadania.

La proposta s’emmarca dins del cicle de xerrades on-line de suport durant el procés de preinscripció escolar, i porta per títol “Sé de què vull treballar però no sé què haig d’estudiar!”, i vol servir per resoldre els dubtes a l’hora d’escollir els estudis que han d’ajudar a encarar el futur professional.

La xerrada anirà a càrrec del formador i consultor social José Alonso Represa i es durà a terme aquest dilluns a dos quarts de 7 de la tarda a través de la plataforma virtual Zoom. Per participar-hi cal una inscripció prèvia a través del formulari que s’ha habilitat al web municipal, www.palafolls.cat. Una estona abans de l’inici de la sessió es farà públic l’accés a la sessió.

L’Ajuntament ha informat que per qualsevol dubte o suport es contacti via correu electrònic amb l’Àrea d’Ensenyament, a través de l’adreça plf.ensenyament@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics