URGENT

L’Oficina municipal d’atenció al consumidor de Palafolls reobrirà aquest dimarts

Compartiu aquesta història

És un altre dels espais que se suma als equipaments que, amb el procés de desescalada, van reobrint les seves portes i van reprenent la seva activitat.

L’OMIC reprendrà el seu servei el proper dimarts, i ho farà de la mateixa manera que la majoria d’espais, amb cita prèvia i amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar contagis pel coronavirus. Serà la primera oficina de la zona que reobri el servei presencial.

En una entrevista a aquesta emissora, Oriol Contreras, responsable de l’oficina, explica que ja abans es treballava amb cita prèvia, per la qual cosa no serà una novetat, però argumenta que el tràmit permetrà gestionar millor l’espai i evitar possibles aglomeracions.

Els usuaris que vagin a l’OMIC per ser atesos hauran de dur mascareta, com a norma obligatòria general, i es faran visites cada hora.

Fins avui, els membres de l’oficina han continuat atenent a les demandes dels ajuntaments i particulars, i Contreras assegura que hi ha hagut “molta feina”. En aquest sentit, explica que ha estat complicat especialment el fet d’haver de fer un anàlisi continu de les normatives i lleis de la situació actual per poder explicar-les correctament a la ciutadania. En aquest sentit, Contreras ha recordat que a partir d’aquesta setmana que ve s’aixeca la suspensió dels terminis legals i administratius, així com els judicials, per qual cosa avisa que tocarà estar pendents de la situació.

Per sol·licitar cita prèvia a l’Oficina municipal d’atenció al consumidor cal contactar amb l’Ajuntament a través del telèfon 93 762 00 43, enviant un correu electrònic a plf.omic@palafolls.cat o omplint el formulari que trobareu al web www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics