URGENT

Es reobren les instal·lacions esportives exteriors de Palafolls per les entitats esportives

Compartiu aquesta història

Amb el nostre municipi ja entrat a la fase 2 des d’avui dilluns, i amb el desconfinament progressiu de la població, ja fa uns dies que es van reobrint alguns espais públics i reprenent serveis que havien quedat aturats amb l’arribada de la pandèmia de la Covid-19.

A Palafolls, avui l’Ajuntament ha anunciat la reobertura de les instal·lacions esportives a l’aire lliure amb què compta el municipi, exceptuant alguns espais que continuaran tancats al públic.

Així, el consistori ha decidit reobrir la pista exterior de la Figuerassa –en aquest cas, pista d’atletisme i pista de bàsquet i futbol-, així com al camp de futbol. L’obertura, però, es limita a les entitats esportives del municipi, per la qual cosa no es permetrà l’accés als espais a la població en general. De moment, continuaran tancats els recintes interiors com el Palauet o el pavelló de la Figuerassa.

La reobertura ha obligat a reconfigurar els espais i les activitats habituals que duien a terme els clubs esportius fins abans de la situació d’excepcionalitat per la Covid-19. En aquest sentit, les entitats que feien els seus entrenaments en espais interiors que ara romanen encara tancats duran a terme la seva activitat en espais oberts; és el cas, per exemple, del futbol sala o el patinatge, que entrenaran a l’exterior de la Figuerassa, o del taekwondo i el Muay Thai, que ho hauran de fer al camp de futbol. Sònia González és regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

La regidora ha recordat que espais com la pista exterior del Palauet o l’skate park, de moment, continuen encara tancats al públic, d’acord amb la normativa actual.

Pel que fa a les mesures de seguretat i prevenció per evitar possibles contagis per la Covid-19, González ha explicat que a les instal·lacions que reobrin hi haurà bidells que controlaran l’accés i vetllaran perquè es compleixin les mesures necessàries. Els vestidors dels espais romandran tancats i només s’obrirà un lavabo.

Les entitats esportives que vulguin fer ús de les instal·lacions hauran de demanar-ho mitjançant instància telemàtica, i se’ls farà l’assignació per decret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics