L’Ambulatori de Palafolls recupera des d’avui l’horari normal

Actual CAP de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El dispensari palafollenc està tornant progressivament a la normalitat. Segons explica la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a partir d’avui el centre torna al seu horari habitual previ a les restriccions provocades per la pandèmia.

Així es mantindrà obert de dilluns a dijous de 8 h a 20 h mentre que els divendres tancarà una hora abans, a les 7 de la tarda.

A finals de març es van modificar els horaris del centre palafollenc, entre d’altres ambulatoris gestionats per la Corporació, per optimitzar els equips assistencials davant l’emergència sanitària que es vivia en ple auge de la pandèmia de la Covid-19.

Tot i la tornada progressiva a la normalitat, la Corporació demana que si no hi ha una urgència o una visita inajornable, és recomanable evitar les visites presencials als centres de primària per continuar extremant les precaucions davant el coronavirus. Per això, davant de qualsevol problema de salut, dubte o gestió cal trucar prèviament al centre i serà el personal sanitari qui decidirà si és necessari o no desplaçar-se fins l’ambulatori per ser atès presencialment.

El telèfon del CAP de salut de Palafolls és el 93 762 04 53.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics