Es reprenen les visites de familiars al Geriàtric de Palafolls

Foto: Geriàtric Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Homenatge de familiars als usuaris del Geriàtric de Palafolls des de l’exterior del centre, el 21 de maig – Foto: RP

Un dels moments més esperats pels familiars de la gent gran resident al Geriàtric de Palafolls va arribar ahir dilluns. Va ser el primer dia en què es van permetre les visites als usuaris després de més de dos mesos i mig sense poder fer-ho; la residència, de fet, va deixar de rebre familiars el 12 de març.

La represa d’aquestes visites, però, s’ha començat a dur a terme amb totes les mesures de prevenció, higiene i seguretat necessàries per evitar el risc de contagi de coronavirus. En aquest sentit, cal mantenir les distàncies de seguretat i cal assegurar mitjançant un document que no es tenen símptomes de Covid-19. A la vegada, s’ha determinat que siguin visites de mitja hora, i a cada familiar se li ha assignat un dia i una hora concreta per poder veure el seu ésser estimat.

La residència geriàtrica de Palafolls acull un total de 56 residents, i a l’espai hi treballen 36 professionals. A mitjans de maig, el centre va ser qualificat com a “residència verda”, després que tots els testos de coronavirus practicats tant a usuaris com a treballadors del centre donessin negatiu. De fet, el geriàtric no havia detectat tampoc abans cap cas de Covid-19, però calia fer les proves per descartar possibles casos asimptomàtics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics