Nou taller per a consumidors, autònoms i comerços sobre les mesures de la fase 2

Foto: StartupStockPhotos - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: StartupStockPhotos – Pixabay

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha preparat un nou taller virtual per resoldre dubtes sobre la situació actual en l’àmbit del consum i dels negocis.

La iniciativa es durà a terme aquest proper dijous, i aquest cop anirà dirigida a comerços, autònoms i consumidors en general. Com a eixos principals, el taller girarà entorn a les mesures que cal aplicar a la fase 2 –a la qual Palafolls va passar aquest dilluns- a nivell de comerç, hostaleria i restauració; les mesures que cal tenir en compte com a consumidors; l’actualització de la normativa, els ajuts i la informació sobre els ERTO’s, així com la resolució de dubtes i preguntes en directe. El taller l’impartiran l’advocada laboralista Elisabet Embid i l’advocat mercantil Oriol Contreras. El mateix Contreras n’ha parlat en declaracions a aquesta emissora.

Un dels objectius del taller és ajudar a desxifrar i entendre els diferents canvis de normativa que s’han anat implementant des de l’inici de la pandèmia del coronavirus, actualitzant-se amb els canvis que es van aplicant, i que Contreras anomena “desconfinament legal”.

La sessió es durà a terme a través de la plataforma Zoom, i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del web de l’Ajuntament de Palafolls, www.palafolls.cat o a l’enllaç que trobareu al web d’aquesta emissora (https://t.co/JW3kUldON3). Un cop s’hagi efectuat la inscripció, els participants rebran l’enllaç per accedir a la formació.

El taller començarà a les 3 de la tarda i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, i se suma a la llista d’altres iniciatives virtuals impulsades des del consistori palafollenc durant aquests darrers mesos entorn al consum i la situació actual que imposa el coronavirus, així com a d’altres sessions en línia sobre altres àmbits, com l’educatiu o el cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics