URGENT

RP duplica les visites al web amb el coronavirus

Compartiu aquesta història

En aquests tres mesos de pandèmia el web d’aquesta emissora ha pràcticament duplicat el nombre de visites respecte el mateix període de l’any passat.

Entre març i maig d’aquest any, el web radiopalafolls.cat va rebre més de 188 mil visites de 48.000 usuaris. En el mateix període de l’any passat les visites van ser 99 mil amb 23.500 usuaris. Ja les dades de l’any passat eren molt bones, ja que coincidien amb les eleccions municipals, quan ja és habitual que augmenti el consum d’informació local.

De fet si comparem les dades de març a maig d’aquest any amb les de fa 2 anys, el nombre de visites i usuaris s’ha gairebé quatriplicat.

En aquesta pandèmia RP ha continuat apostant per la informació de proximitat i els redactors d’informatius han treballat, i encara ho estan fent, des de casa seva per oferir els butlletins horaris i els informatius habituals que no han fallat cap dia, tot i el confinament, complint així la seva funció de servei públic.

En aquests tres mesos s’han redactat més de 400 notícies locals per radiografia no només els efectes de la pandèmia, sinó també la resta d’informacions locals d’interès. A més, s’ha reforçat la informació a través de les xarxes socials per arribar al màxim de població. De fet el nombre de seguidors al Facebook ha augmentat en més de 500 en aquests tres mesos, arribant als prop de 4000, mentre que a Twitter hem augmentat en 150 seguidors sobrepassant els 7800 seguidors.

Tot plegat consolida la nostra emissora com a mitjà de referència a Palafolls també en circumstàncies excepcionals com la pandèmia de la Covid-19, com ja va passat al gener, arran del temporal Gloria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics