L’Ajuntament preveu acabar la setmana vinent el manteniment de les franges contra incendis

S'incendien uns matolls en una finca abandonada de St Lluís. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc continua treballant aquests dies en les tasques de manteniment de les franges perimetrals que es delimiten en zones del municipi properes al bosc per tal d’evitar la propagació del foc en cas d’incendi.

Enguany els treballs s’estan duent a terme a les urbanitzacions de Mas Reixach i Mas Carbó; unes tasques amb caràcter bianual que alternen aquestes dues urbanitzacions amb Ciutat Jardí, on es fa el manteniment també cada dos anys. El consistori preveu que de cara a la setmana que ve es puguin anar enllestint els treballs.

En parla Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

Les franges perimetrals consisteixen en el desbrossament d’un espai determinat entre la zona habitada i la zona boscosa que permet evitar l’avançament de les flames en cas d’incendi.

Freixa ha explicat que, de forma paral·lela, l’Ajuntament també treballa en la identificació de les parcel·les de titularitat municipal i les que no ho són per estudiar el seu estat i valorar les actuacions que cal fer-hi en matèria de prevenció d’incendis.

El regidor de Medi Ambient ha informat també que el consistori està revisant aquests dies els diferents hidrants que hi ha a les urbanitzacions, per comprovar-ne el seu estat i arreglar els que es troben en estat deficient, amb l’objectiu que estiguin operatius i amb garanties de cara a la temporada de més risc d’incendis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics