Arrenquen les preinscripcions del casal d’estiu de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui dimecres s’obre el període de preinscripció pel Casal d’Estiu de Palafolls. Enguany, l’activitat ve marcada per la pandèmia del coronavirus, que l’ha obligat a adaptar-se i adequar-se a l’anomenada “nova normalitat” en tots els seus aspectes i el seu plantejament en general.

Enguany, l’Ajuntament ha promogut la preinscripció telemàtica com a opció preferida, i n’ha obert el termini des d’avui i fins el divendres 12. Tot i així, qui ho necessiti o ho prefereixi també pot efectuar la preinscripció de forma presencial, a través de l’OAC, entre el dilluns 8 i el divendres 12.

Anna Rovira, tècnica de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, recorda de la necessitat d’omplir correctament tota la documentació necessària, disponible al web palalfolls.cat.

Enguany, la inscripció al Casal també serà per quinzenes, i el cost serà de 45,36 euros per les de torn de matí i de 42,53 per les de la tarda. L’Ajuntament ha informat que cada infant matriculat haurà de realitzar un pagament únic de 15,75 euros en concepte de material, piscina i altres despeses d’activitats, així 5,25 euros per la samarreta.

També s’ha habilitat un servei d’acollida de 8 a 9 del matí i d’1 a 2 del migdia, que tindrà un cost de 2,10 euros l’hora.

El Casal d’Estiu d’enguany a Palafolls utilitzarà les dues escoles –Mas Prats i Ferreries- per tal de poder garantir les mesures sanitàries necessàries per evitar contagis per coronavirus. A la vegada, també s’ha incorporat la figura d’un responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel compliment de les mesures de forma constant. Entre les mesures empreses, el consistori ha informat també que no es permetrà l’accés al servei als infants que hagin presentat simptomatologia compatible amb la Covid-19 en els darrers 14 dies, així com es programaran les entrades i sortides del recinte de forma esglaonada per evitar aglomeracions. Pel que fa a la matrícula, Rovira preveu que el període arrenqui de cara a la fase 3 de la desescalada.

Tota la informació i documentació necessària per la preinscripció al Casal d’Estiu es pot trobar al web www.palafolls.cat, i per a qualsevol dubte l’Ajuntament ha facilitat l’adreça de correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics