URGENT

La comissió de treball de Malgrat per la recuperació social i econòmica del municipi recull 88 propostes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar va constituir, el passat 13 de maig, la comissió de treball per a la recuperació social i econòmica del municipi. Es tracta d’una comissió que té per objectiu proposar, debatre i consensuar mesures que permetin la recuperació de Malgrat de l’impacte de la pandèmia.

La primera acció d’aquesta comissió ha estat la presentació de propostes per part d’agents polítics, econòmics, socials i culturals del municipi. En total, segons ha informat el consistori malgratenc, se n’han presentat 88, i es divideixen en dos grans àmbits: el sociocultural i d’atenció a les persones i l’econòmic i empresarial.

Jofre Serret, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, considera que les propostes són “de molt alt nivell”, i assegura que ajudaran a la recuperació del municipi en els diferents àmbits. Serret ha explicat que fins diumenge es podrà participar a través del portal Malgrat Decideix, i a partir d’aquestes votacions s’acabaran de definir les propostes, també tenint en compte els criteris tècnics necessaris.

En l’àmbit econòmic i empresarial s’han presentat propostes sobre ocupació, comerç, turisme o fiscalitat, mentre que en l’àmbit sociocultural i d’atenció a les persones s’ha proposat la impulsió de projectes educatius, treballar amb la tasca d’entitats i associacions, així com diverses iniciatives en el camp de serveis socials.

El portaveu del govern malgratenc ha volgut agrair la participació i la voluntat de la població per treballar per la recuperació del municipi.

El següent pas de la comissió de treball serà una trobada amb els dos àmbits –l’econòmic i empresarial el 25 de juny i el sociocultural i d’atenció a les persones la primera setmana d’agost- amb l’objectiu de fer seguiment i avaluació de les propostes que ja hauran estat aprovades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics