URGENT

La Brigada Jove de Malgrat comptarà amb 7 joves per fer tasques preventives de la Covid-19

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat la reactivació del projecte de la Brigada Jove, el projecte que per quart any consecutiu s’impulsa per oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos de la temporada d‘estiu a joves d’entre 16 i 22 anys.

Enguany, el consistori contractarà 7 joves per fer tasques d’informació ambiental i de mesures preventives de la Covid-19. En concret, l’ajuntament malgratenc contractarà a 5 joves realitzar tasques d’informació de medi ambient i mesures preventives del coronavirus com informar i fer seguiment del compliment de les normes establertes a les platges i a la via pública del municipi sobre les mesures de prevenció, la recollida selectiva, els accessos a espais protegits i la normativa de platges. En aquest cas, es requerirà tenir el graduat d’ESO. D’altra banda, el consistori contractarà 2 altres joves que, a més, faran també coordinació d’equip, i en aquest cas es demanarà que els joves tinguin el títol de Batxillerat o de cicle formatiu de grau superior.

Per participar a la convocatòria, els interessats han de sol·licitar-ho presentant una instància genèrica al registre telemàtic de l’Ajuntament de Malgrat des d’avui i fins aquest proper divendres, en què caldrà especificar a quina o quines vacants es vol optar. A la vegada, caldrà adjuntar el currículum vitae, fotocòpies del DNI, la titulació acadèmica i el document de demanda d’ocupació del SOC, així com un informe de vida laboral actualitzat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

Per a més informació i per consultar totes les bases de la convocatòria de la Brigada Jove es pot consultar el web www.ajmalgrat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics