L’Hospital de Calella dona les dues últimes altes i ja no té cap ingressat per Covid-19

Foto: CSMS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que, actualment, només queda un sol pacient ingressat per coronavirus als seus centres hospitalaris. Concretament, a l’Hospital de Blanes s’hi manté ingressada una persona amb Covid-19, i el centre va registrar ahir una nova alta, sumant un total de 99 acumulades des que es van començar a detectar i registrar els primers casos als hospitals de la corporació sanitària. El dia 1 de juny va ser l’últim dia en què el centre va rebre un nou pacient amb coronavirus; des de llavors, ja no hi ha hagut nous ingressos.

D’altra banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella ja no hi queda cap pacient ingressat per coronavirus. Ahir dilluns el centre va donar les dues últimes altes a pacients ingressats pel virus, amb un total acumulat de 106 persones que van poder tornar a casa després d’haver superat la Covid-19. En el cas de l’hospital calellenc, des del 22 de maig que no s’hi registra cap nou ingrés per coronavirus.

Mentrestant, el nombre de professionals de la CSMS positius per Covid-19, que també ha anat disminuint, es manté actualment en una persona.

D’altra banda, segons dades fetes públiques pel Consell Comarcal del Maresme, provinents de l’Observatori de Desenvolupament Local, després de 3 mesos el coronavirus ha deixat un total de 536 defuncions a la comarca -296 dones i 240 homes.

Segones l’anàlisi de l’organisme, el Masnou va ser el municipi maresmenc on es va registrar el primer cas de Covid-19 a la comarca, el dia 27 de febrer, i just l’endemà era Malgrat de Mar. El dia 1 de març van registrar-se casos a Pineda, i a partir dels següents dies a Vilassar de Dalt, Mataró, Arenys de Mar, Cabrera, Montgat, Premià de Dalt, Alella, Cabrils i Teià. La setmana abans d’aplicar-se l’estat d’alarma, a partir del dilluns 9 de març, van començar a registrar-se casos a Arenys de Munt, Calella, Canet, Dosrius, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Argentona, Vilassar de Mar i Tiana.

Segons les dades del CCM, tot i que el primer cas positiu de Covid-19 a Palafolls es donar a conèixer el dilluns 16, el nostre municipi hauria registrat el primer cas de coronavirus el divendres 13 de març, dia en què també van detectar els seus primers positius Sant Pol, Sant Vicenç de Montalt i Tordera. Durant els següents dies i fins el següent divendres 20 de març es van anar registrant positius a tots els municipis del Maresme, l’últim dels quals Sant Iscle de Vallalta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics