URGENT

L’Hospital de Blanes registra dos casos nous de coronavirus

Compartiu aquesta història

Dilluns, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva anunciava dades optimistes pel que fa a casos positius de Covid-19 als centres hospitalaris que gestiona. Els hospitals de Calella i Blanes encetaven la setmana amb només un sol pacient ingressat per coronavirus, en aquest cas a l’hospital blanenc. La tendència, però, ha fet un gir aquest dimarts, i segons les últimes dades de la CSMS s’han registrat dos nous ingressos per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Amb aquests nous casos el centre té ara 3 pacients ingressats per coronavirus, que és el nombre total de positius hospitalitzats en els dos hospitals que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En aquest sentit, a l’Hospital Sant Jaume de Calella es manté la xifra de zero ingressats per COvid-19, després que dilluns el centre donés les dues últimes altes a pacients ingressats pel virus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics