L’Hospital de Blanes registra dos casos nous de coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dilluns, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva anunciava dades optimistes pel que fa a casos positius de Covid-19 als centres hospitalaris que gestiona. Els hospitals de Calella i Blanes encetaven la setmana amb només un sol pacient ingressat per coronavirus, en aquest cas a l’hospital blanenc. La tendència, però, ha fet un gir aquest dimarts, i segons les últimes dades de la CSMS s’han registrat dos nous ingressos per Covid-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Amb aquests nous casos el centre té ara 3 pacients ingressats per coronavirus, que és el nombre total de positius hospitalitzats en els dos hospitals que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En aquest sentit, a l’Hospital Sant Jaume de Calella es manté la xifra de zero ingressats per COvid-19, després que dilluns el centre donés les dues últimes altes a pacients ingressats pel virus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics