Palafolls ja prepara activitats culturals per a principis de juliol

El grup Oques Grasses, durant la seva actuació a la Festa Major de Palafolls 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El grup Oques Grasses, durant la seva actuació a la Festa Major de Palafolls 2019 – Foto: RP

L’Ajuntament de Palafolls ja treballa en les primeres activitats culturals que es faran al nostre poble després de l’aturada provocada per la pandèmia de la Covid-19. Segons ha pogut saber aquesta emissora, el primer cap de setmana del mes de juliol, el consistori té previst programar almenys dues activitats culturals obertes a tothom. Es tractaria d’un concert a l’aire lliure a la Glorieta del doctor Torner i una sessió de cinema a la fresca a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Tot i aquesta reactivació de l’activitat cultural, l’organització és conscient que el virus encara és present i per això adoptarà totes les mesures de seguretat i de distanciament entre assistents a l’acte per minimitzar la possibilitat de contagis.

El divendres dia 3 de juliol està prevista una actuació musical, a partir de les 20h i amb les localitats totes assegudes i amb distància de seguretat. L’endemà dissabte, també al vespre, hi haurà sessió de cinema al Fòrum Palatiolo, com ja s’havia fet altres anys en el mateix emplaçament.

Segons ha pogut saber Ràdio Palafolls la previsió del consistori poder incrementar amb més activitats aquest primer cap de setmana del mes de juliol. Seran les primeres activitats culturals públiques a Palafolls des del decret de l’Estat d’Alarma i si l’evolució de la pandèmia continua sent favorable, es podria anar incrementant la programació cultural a Palafolls, sempre amb les mesures de seguretat aconsellades per les autoritats sanitàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics