URGENT

S’obre el termini per sol·licitar ajuts pels afectats per la Covid-19

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha obert ja el període per demanar les ajudes corresponents a totes aquelles famílies i comerços que s’han vist perjudicats per l’afectació de la crisi del coronavirus.

D’una banda, el consistori ha impulsat una línia d’ajudes per a famílies per poder compensar les pèrdues econòmiques derivades dels efectes de la pandèmia.

L’objectiu de l’ajuda, segons indica l’ajuntament, és atorgar ajuts extraordinaris amb caràcter urgent a les persones, principalment famílies amb infants a càrrec, que han estat afectades per l’actual situació provocada per la propagació del coronavirus amb la finalitat de pal·liar la manca o disminució d’ingressos. En aquest cas, l’ajuda es gestiona a través del Servei d’Atenció a les persones de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons informa el consistori, per presentar-se a aquesta línia de subvencions cal ser major de 18 anys o estar emancipat legalment, estar empadronat a Palafolls i estar afectat laboralment després de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma.

Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins el dia 15 d’agost, i caldrà adjuntar-hi una instància genèrica omplerta; el DNI, NIE o Passaport; la documentació que acredti la situació laboral sobrevinguda provocada pels efectes de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma per la crisi sanitària; els saldos i moviments econòmics de tots els comptes corrents de què disposi la unitat familiar a partir del gener de 2020, entre altres documents referents a l’habitatge o a la situació familiar. Tot plegat s’ha de presentar al registre telemàtic de l’Ajuntament o bé de forma presencial a l’OAC, demanant cita prèvia per telèfon. Es pot consultar tota la documentació i les bases completes al web www.palafolls.cat.

L’Ajuntament ha destinat un total de 200 Mil euros en el cas de les ajudes en l’àmbit dels Serveis Socials. El consistori ha recordat que els ajuts no són incompatibles entre sí, ni tampoc amb altres que estiguin actualment en vigor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics