Ingressen dos nous pacients amb coronavirus a l’Hospital de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La darrera actualització de les dades sobre pacients ingressats per la Covid-19 als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva eleva fins a 5 el total de casos als hospitals de Blanes i Calella.

Precisament, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi han ingressat en les darreres hores 2 nous pacients amb Covid-19; són els primers ingressos que registra el centre des del 22 de maig, ja que des de llavors no n’hi havia hagut de nous. El centre calellenc havia quedat des d’aquest dilluns sense cap pacient amb coronavirus, ja que aquell dia va donar les dues últimes altes.

Els dos nous casos a l’Hospital de Calella se sumen als 3 que ja hi havia des d’ahir a l’Hospital Comarcal de Blanes, registrant un total actual de 5 pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de la CSMS. D’altra banda, el nombre de professionals sanitaris positius per coronavirus es manté en una persona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics