Últimes hores per efectuar la preinscripció al Casal d’Estiu de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres es tancarà el termini per fer la preinscripció al Casal d’Estiu municipal, que enguany s’ha readaptat per complir amb totes les mesures de seguretat necessàries per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Les famílies interessades poden inscriure els infants de forma telemàtica o bé també presencial, a través de l’OAC, amb tota la documentació necessària disponible al web www.palafolls.cat.

Des de l’Ajuntament s’ha remarcat la intenció de continuar apostant per un estiu lúdic pels infants malgrat la situació d’excepcionalitat que ha imposat el Covid-19. Enguany, el casal oferirà activitats per atendre la gestió emocional amb els infants davant del coronavirus a través de l’educació en el lleure, es reforçaran els aprenentatges i s’inclouran noves propostes de tallers creatius, musicals o d’experimentació. Tot plegat, en un casal que enguany s’ha vist obligat a adaptar-se per minimitzar el risc de contagi per coronavirus, amb l’aplicació de mesures com, per exemple, la utilització de les dues escoles de Palafolls per descongestionar espais.

Anna Rovira és tècnica de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

El Casal d’Estiu de Palafolls oferirà enguany, entre altres propostes, tallers creatius, de llengua anglesa o de reforç acadèmic, així com sortides a l’entorn i a la piscina municipal. Tot plegat, tal i com remarca Rovira, es farà seguint totes les mesures exigides a nivell sanitari per evitar contagis per la Covid-19.

En aquest sentit, la tècnica explica que es determinaran els desplaçaments dels infants per evitar aglomeracions, es reforçaran les ventilacions i la higiene, es fomentaran les activitats a l’aire lliure, es farà un control de temperatura i s’establiran punts de neteja de mans. Rovira explica que la intenció, a la vegada, és fer pedagogia amb els infants sobre la realitat que vivim a través d’uns hàbits que ja formen part del nostre dia a dia actual.

El Casal d’Estiu d’enguany no oferirà servei de menjador però sí d’acollida; el consistori, però, ha recordat que el servei es donarà sempre que hi hagin 20 sol·licituds que ho demanin.

Tota la informació per efectuar la preinscripció al casal es pot trobar al web municipal, www.palafolls.cat, així com es pot contactar amb l’adreça de correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat per resoldre qualsevol dubte entorn a l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics