Un detingut a Palafolls en el desmantellament d’un cultiu de mig miler plantes de marihuana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han desmantellat al Barri de Sant Lluís de Palafolls una plantació amb prop de 500 plantes cànnabis i han detingut un home de 50 anys acusat de tràfic de drogues, defraudació del fluid elèctric i atemptat a l’autoritat.

Fonts policials expliquen que ahir al migdia una patrulla de paisà dels Mossos eren de patrullatge a Sant Lluís, quan van notar un fort olor de cànnabis que sortia d’un habitatge d’un carrer de la part alta del barri.

En tocar el timbre, ja en companyia dels agents de la Policia Local, es van identificar com a policies i van demanar a l’home que va obrir la porta per la forta olor. L’home es va posar nerviós i va intentar agredir amb la porta a un dels agents i va empentar-ne un altre, pel que va ser detingut al moment per atemptat a l’autoritat.

Una patrulla dels mossos va custodiar l’immoble fins que a la tarda, ja amb ordre judicial, els agents van accedir dins la casa i van descobrir 492 plantes de marihuana de diferents mides. Un tècnic de la companyia electrica va comprovar que el subministrament estava punxat directament a la xarxa, pel que també serà acusat de defraudació de fluif electric.

Després d’endur-se tota la plantació els agents van desmantellar tota la infrastructura. L’home va prestar declaració a la comissaria de Pineda i ha quedat en llibertat a l’espera de passar a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics