Can Batlle obrirà dilluns aules d’estudi pels alumnes que preparen la selectivitat

Foto: StartupStockPhotos - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany, la situació del coronavirus ha fet que les Proves d’Accés a la Universitat s’ajornessin fins a principis de juliol, un mes més tard del que estava previst i del que era habitual al calendari lectiu.

Igualment, però, la necessitat que tenen els i les alumnes d’estudiar i preparar-se per la selectivitat no ha canviat, i això ha fet que des del Local Jove Can Batlle s’hagi volgut donar resposta a la demanda dels i les joves, que reclamaven poder disposar d’espais adequats per poder estudiar els exàmens.

D’aquesta manera, en coordinació amb l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, des del local jove s’han estat habilitant aules d’estudi que obriran aquest proper dilluns i que es mantindran en servei fins a la realització de les proves.

Albert Muñoz és tècnic de Joventut de Can Batlle.

L’horari d’obertura de les aules d’estudi de Can Batlle s’ha confeccionat a partir de les demandes que han expressat els i les joves del municipi. Així, els dies 15 i 19 de juny les aules obriran de 3 a dos quarts de 8 del vespre, mentre que els dies 16, 17 i 18 ho faran de dos quarts de 7 a les 10 de la nit. D’altra banda, del 22 al 30 de juny les aules obriran els matins, de dos quarts de 10 fins a dos quarts de 2, mentre que els últims dies, de l’1 al 6 de juliol, l’espai obrirà les portes de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Muñoz explica que per poder utilitzar les aules d’estudi cal contactar prèviament amb Can Batlle a través del WhatsApp del local, al telèfon 673 28 31 30, o bé contactant via Instagram, per tal de poder organitzar correctament els espais. Tot plegat, seguint totes les mesures de prevenció i seguretat recomanades per les autoritats sanitàries per fer front al coronavirus.

A partir de les reserves que s’efectuïn, els responsables del Local Jove Can Batlle podran organitzar correctament els espais, garantint les distàncies de seguretat exigides. Les aules d’estudi s’ubicaran en diverses de les sales del Local Jove Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics