Desmantellen la pista esportiva de l’skate Park

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

El complex esportiu de l’Skate Park continua tancat per evitar contagis de la pandèmia, com molts altres parcs i equipaments municipals. Quan reobri al públic, però, ho farà sense la pista poliesportiva, situada a tocar de l’aparcament de mestres de Mas Prats.

Segons expliquen fonts municipals, els terrenys on hi ha la pista són llogats a un particular a un preu d’11.500€ anuals i el nou govern local ha decidit rescindir aquest contracte de lloguer per l’enorme cost que suposava per les arques municipals.

És per això que aquests dies l’Ajuntament de Palafolls està enderrocant la pista poliesportiva que s’havia aixecat en aquest terreny per deixar-lo tal i com estava abans del lloguer.

La gran part de l’skate park s’aixeca en uns terrenys de titularitat municipal, però es va ampliar l’espai llogant aquesta extensió on, durant tots aquests anys, hi ha hagut aquesta pista poliesportiva oberta.

Segons les mateixes fonts, no es descarta construir una nova pista esportiva, de les mateixes característiques, en una altra banda del municipi o fins i tot dins mateix del complex de l’skate park.

Aquest complex esportiu s’aixeca en els terrenys on en el seu dia es va instal·lar provisionalment l’Institut de Palafolls, que va estrenar la seva ubicació definitiva fa 9 anys. Des de llavors es va idear l’skate park i aquesta pista poliesportiva en uns terrenys llogats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics