URGENT

La Diputació destina prop de 100.000 euros a projectes a Palafolls

Compartiu aquesta història

La Diputació de Barcelona ha atorgat al nostre municipi una vintena d’ajuts econòmics per a diferents projectes municipals, que sumen un import total de 97.386 euros. Aquests ajuts s’han resolt en la Convocatòria per la concessió d’ajuts econòmics en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2020.

Les subvencions van destinades a l’àmbit cultural, joventut, educació, administració digital, medi ambient o comerç, entre altres. El projecte en què més diners invertirà l’ens supramunicipal és l’Oficina Municipal d’atenció al consumidor, a la qual s’ha atorgat 13.625 euros. Seguidament, la Diputació ha atorgat 9.600 euros al projecte del pla de seguretat de l’Ajuntament de Palafolls, així com 9.000 euros a solucions d’administració digital. Els ajuts també repercutiran al projecte “Palafolls, cuida la seva salut”, al qual s’hi invertiran 8,154 euros.

El Catàleg de la DIBA també ha atorgat 6.825 euros a l’arranjament de 5 habitatges del municipi, i 6.379 euros al servei educatiu de l’EMMiD –educació artística a temps complet. Al camp educatiu i juvenil també se li han atorgat diferents ajuts, com les beques esportives per prevenir el risc d’exclusió -4.500 euros-, la protecció de la convivència veïnal des del fet cultural i festiu -4.509 euros- o el reforç a les competències bàsiques i professionals -2.370 euros. El catàleg també contempla el projecte de l’Agenda Escolar, la dinamització del Local Jove Can Batlle o el finançament en l’àmbit de la participació ciutadana. També es destinarà una partida al comerç i les fires.

D’altra banda, els ajuts de la Diputació també s’han atorgat a accions i campanyes de sensibilització en l’abordatge de la violència masclista, així com per la igualtat de gènere i la diversitat sexual.

En l’àmbit mediambiental, part dels ajuts aniran destinats a la gestió i control de plagues urbanes, i també es destinarà una altra part al pa d’atenció dels animals de companyia –gossos i gats.

La resta d’ajuts que ha atorgat la Diputació aniran destinats al Festival 4DJazz i a la dinamització de l’educació cultural a temps complet en els espais locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics