Blanes celebra les Catifes de Corpus elaborant una estora a l’església de Santa Maria

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Coincidint amb la celebració del dia de Corpus Christi, l’Associació Estores de Raval de Blanes van preparar aquest dijous a la nit una estora, que es podrà gaudir fins demà diumenge, i que servirà per intentar suplir la mancança de la celebració de la Processó de Corpus, que enguany no s’ha pogut celebrar per culpa de la pandèmia del coronavirus.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’estora del Corpus 2020 s’ha ubicat a la dreta del vestíbul d’entrada, en un espai reservat perquè es pugui visitar fins demà diumenge. El consistori ha recordat que se segueixen preservant les mesures sanitàries per evitar contagis de la Covid-19, i és per això que és obligatori l’ús de mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic quan s’entri a la parròquia.

El disseny de l’estora s’ha fet sota el lema “Allunyats però units de cor”, basant-se en el projecte ‘Moments de Solidaritat’, impulsat per la Coordinadora Internacional d’Entitats d’Art Efímer, a través de la Federació Catalana de Catifaires. Segons informa l’ajuntament blanenc, a la creació de l’Associació Estores de Raval de Blanes s’hi veu un gran cor vermell subjectat per les mans de dues persones diferents –una de raça negra i una altra de raça blanca-, com a símbol de col·laboració i solidaritat, envoltat per un fons blau, així com s’hi observa també un nou cor més petit a la part de baix acompanyat de l’escrit “Corpus 2020 Confinats”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics