URGENT

El Local Jove Can Batlle prepara un nou curs de monitors intensiu

Compartiu aquesta història

El local jove palafollenc ha anunciat l’organització d’un nou curs de monitors de lleure i infantil i juvenil de caràcter intensiu de cara a aquest proper mes de juliol.

Can Batlle ha impulsat aquesta iniciativa tenint en compte la situació actual, que ha afectat a tots els nivells i que ha limitat als joves a l’hora de fer activitats i de moure’s tant a nivell lúdic com laboral.

La formació serà intensiva i es durà a terme entre els dies 13 i 26 de juliol en horari de matí i tarda.

Albert Muñoz és tècnic de Joventut del Local Jove Can Batlle.

El curs de monitor de lleure es farà entre els dies 13 i 18 i els dies 20 i 26 del proper juliol, els matins de 10 a 2 del migdia i a les tardes de 3 a 7 del vespre. La formació es farà al mateix Local Jove Can Batlle i té un preu de 100 euros pels participants empadronats a Palafolls.

Muñoz explica que l’únic requisit per poder inscriure’s és tenir complerts els 18 anys a la data d’inici del curs; una formació que, en part, està subvencionada per l’Ajuntament de Palafolls.

El curs de monitor de lleure organitzat per Can Batlle serà impartit per l’Escola El Sol, i un cop superada la formació s’obtindrà el títol reglat per la Generalitat de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, necessari per treballar en el sector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics