URGENT

Pugen els visitants a les platges de Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

La ciutat veïna de Blanes ha registrat el cap de setmana amb més afluència de banyistes a les platges del municipi des que es va entrar en fase 2 de la desescalada, el passat 1 de juny. A més, aquest diumenge, el bon temps ha fet que molta gent s’animés a banyar-se al mar després de diversos dies en què la meteorologia no ha acompanyat.

L’Ajuntament de Blanes ha informat que, de moment, no s’ha registrat cap incidència destacable pel que fa a l’ocupació de les platges del municipi, on el bany es permet, com a tot arreu, sempre que es respectin les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis de la Covid-19. En aquest sentit, el consistori ha recordat que hi ha un servei de controladors i informadors que s’encarreguen de vetllar perquè es compleixi la distància de seguretat entre les persones, i que indiquen als usuaris de la platja les precaucions que cal seguir.

Coincidint amb la fase 3 del desconfinament en què ha entrat avui Blanes, juntament amb la resta de la regió sanitària de Girona, la ciutat ha reobert els seus Parcs de Gossos. La decisió l’ha pres la Regidoria de Protecció i Benestar dels Animals, que ha demanat a la ciutadania que no s’aglomerin amb els seus animals i que mantinguin les distàncies. A la vegada, s’ha recordat que està prohibida la presència de gossos a les platges.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics