Palafolls passa a la fase 3

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui dilluns la regió sanitària de Girona, a la qual pertany el nostre municipi, ha entrat a la Fase 3 del desconfinament, l’última abans de la nova normalitat, ja que a partir del proper dilluns acaba l’estat d’alarma.

De moment, a partir d’avui ja s’eliminen les franges horàries per sortir al carrer, també les reservades a les persones més grans de 70 anys, i les trobades podran ser de fins a 20 persones.

Els bars i restaurants ja poden omplir les terrasses fins un 75% de la seva capacitat, mentre que a la barra i als espais interiors l’ocupació podrà ser de la meitat de l’habitual, amb un servei prioritari per als més grans de 65 anys.

El sector hoteler i els allotjaments turístics ja podran utilitzar les zones comunes i ocupar-les fins al 50% de l’aforament, i s’hi podran fer activitats de fins a 20 assistents i congressos de fins a 80 persones.

Els bars de nit i les discoteques arriben al 30% de la capacitat, però encara no s’hi podrà ballar, mentre que teatres, cinemes, auditoris i circs poden obrir amb un màxim del 50% d’aforament amb localitats preassignades. Els cinemes de Blanes, però, no obriran fins el dia 26. Altres tipus d’espectacles poden obrir amb un màxim de 80 persones en locals interiors i 800 en espais exteriors.

Ja es poden celebrar casaments i convits amb un màxim de 150 persones a l’aire lliure i 75 en espais tancats, seguint les normes establertes per a l’hostaleria.

També a partir d’avui, en fase 3 de la desescalada,  els gimnasos i equipaments esportius poden funcionar sense cita prèvia i s’hi pot fer esport o entrenar en grups de fins a 20 persones. També s’hi poden jugar partits a porta tancada.

Ara ja poden obrir tots comerços sense límit de superfície, amb un màxim del 50% de l’aforament. Els centres comercials poden ocupar un màxim del 40% de l’aforament de les zones comunes.

A Palafolls, de moment els parcs públics encara no reobriran, tot i que sí que ho han fet els de municipis veïns com Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics