Bona acollida de les preinscripcions del Casal d’Estiu, que convoca per dimecres reunió informativa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls va tancar aquest divendres el període de preinscripció pel Casal d’Estiu municipal d’enguany.

El consistori ha fet una valoració positiva de la resposta de les famílies, i ha informat que ha rebut un total de 120 sol·licituds. Malgrat tot, l’Ajuntament puntualitza que la major part de preinscripcions han estat pel torn de matí del juliol –unes 80 sol·licituds-, i que en el cas del de tarda no s’ha arribat al mínim requerit.

Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, ha volgut agrair a les famílies la resposta demostrada en el nombre de preincripcions rebudes, ja que tot plegat permetrà oferir un estiu de lleure als infants malgrat la situació actual degut al coronavirus.

De moment el consistori està valorant si es podrà oferir el servei d’acollida, que també requereix un mínim de 20 sol·licituds.

Rovira ha avançat que, aquest proper dimecres, es convocarà una reunió informativa per les famílies amb l’empresa encarregada de la gestió del casal. Se celebrarà al Teatre de Palafolls i es farà amb dos torns. D’una banda, a les 6 de la tarda es convocarà als preinscrits de cursos de P3 a P5; de l’altra, es farà un segon torn de reunió a partir d’un quart de 8 amb les famílies dels preinscrits de 1r fins a 6è de primària.

L’Ajuntament continua avui fent el buidatge de les preinscripcions emeses i es comença ja a comunicar amb les famílies via correu electrònic per convocar-les a la reunió de dimecres.

El consistori, però, ha informat que al llarg d’aquests dies  caldrà demanar a algunes famílies documentació diversa que falta per completar la inscripció de l’infant al casal, de cara a completar i formalitzar el pagament de la matrícula a finals d’aquesta mateixa setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics