Malgrat readaptarà la Festa Major de Sant Roc

Festa Major de Sant Roc - Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

La Festa Major de Sant Roc de Malgrat de Mar d’aquest estiu haurà de readaptar-se arran de l’afectació del coronavirus, igualment com ho han hagut de fer tots els esdeveniments i celebracions de l’àmbit cultural i festiu del territori.

El consistori malgratenc ha anunciat que les regidories de Cultura i Joventut estan treballant en aquesta adaptació a les mesures de prevenció en el marc de la Covid-19, amb la intenció de garantir una festa major “amb diversitat d’actes, pensada per a públics diferents, perquè tothom pugui trobar el seu espai per gaudir-la”.

Alguns dels actes cauen de la programació d’enguany per culpa de la pandèmia, com les Barraques, els focs artificials, l’exhibició castellera o el correfoc, però l’ajuntament treballa per preparar activitats alternatives amb menys aforament. D’altra banda, activitats com la cantada d’havaneres i el concert de festa major es faran però amb un format diferent a l’habitual. En aquest sentit, el consistori recorda que totes les activitats hauran de complir amb el distanciament social establert i, per tant, s’introduiran mesures de control d’aforament, desinfecció dels espais, activitats amb cita prèvia i una senyalització específica de les mesures per evitar contagis per coronavirus.

L’Ajuntament de Malgrat ha decidit destinar una part del pressupost de les Barraques a ajudar el comerç local afectat per la crisi derivada de la Covid-19.

 

Se suspèn la festa major del Barri de Sant Pere de Tordera

Així es va decidir en la darrera reunió de la junta rectora de l’Associació de Veïns de Sant Pere, on es va acordar cancel·lar tots els actes de la festa d’aquest barri, prevista per finals d’aquest mes de juny, a causa de l’afectació del coronavirus. Paral·lelament, l’associació ha anunciat també via xarxes socials que no es cobraran els rebuts de les quotes de soci 2020-2021.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics