Ajuntament, sector agrari i signants del Manifest de la Tordera es reuneixen avui per debatre la gestió del riu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha anunciat per les 6 d’aquesta tarda una reunió extraordinària entre membres del govern municipal palafollenc, encapçalats per l’alcalde Francesc Alemany, així com membres del sector agrari i signants del manifest de la Tordera.

Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, l’objectiu de la trobada és “apropar posicions entre dos sectors aparentment allunyats”. Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, assegura que fa temps que el debat sobre la gestió de la Tordera fa temps que és damunt la taula, però que enguany s’ha accentuat amb els desbordaments del riu, especialment en el cas del temporal Gloria.

Freixa assegura que la intenció és buscar consensos entre els actors implicats per integrar la riquesa ambiental i natural del riu amb el desenvolupament de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, considerat una de les regions agrícoles en l’àmbit de l’horta amb més potencialitat del país.

La reunió també pretén servir per fer front comú de cara a les demandes a l’ACA, encarregada de la gestió del riu.

A la reunió es preveu que hi participin quatre membres del Manifest de la Tordera, representants de la Cooperativa Agrícola Conca de la Tordera i pagesos a títol personal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics