Palafolls estrena la campanya “Fem Palafolls” de suport al comerç local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha iniciat aquest divendres la campanya “Fem Palafolls”, impulsada des de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori amb l’objectiu d’incentivar el comerç local, com a resposta a la crisi derivada de la Covid-19 i que ha afectat directament als negocis del municipi.

La campanya consisteix en un vídeo promocional publicat a les xarxes socials del consistori, en què s’observen imatges del comerç palafollenc en la represa de la seva activitat laboral habitual.

Segons ha informat el consistori, la intenció és que els propers dies es vagin duent a terme més accions per fer créixer la campanya. En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ha demanat a la ciutadania que reflexioni sobre si allò que necessita ho pot trobar al municipi abans de sortir a buscar-ho fora.

D’altra banda, el consistori palafollenc ha recordat que fins el 15 d’agost es mantindrà oberta la convocatòria d’ajuts a establiments comercials i famílies. En el cas dels negocis locals, l’ajuntament destinarà 100.000 euros a aquestes subvencions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics