El curs de monitors d’aquest juliol esgota places

Foto: xarxanet.org
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: xarxanet.org

La setmana passada, la formació organitzada pel Local Jove Can Batlle tancava el període d’inscripcions. El curs, que s’oferirà aquest proper juliol en format intensiu, ha esgotat les places limitades que tenia. En total, s’hi ha inscrit 25 alumnes.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle, atribueix aquesta alta demanda a la voluntat dels joves d’apostar per formar-se per obtenir un títol necessari per treballar en el món del lleure, sobretot tenint en compte l’estiu que es presenta.

El nombre limitat d’alumnes d’aquest curs, que es farà entre els dies 13 i 26 el juliol , no només es determina per poder oferir la formació de manera òptima sinó també per adequar-se a les mesures sanitàries exigides per fer front al coronanvirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics