Èxit d’inscripcions al concurs Mosca d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El concurs musical Mosca de Palafolls, que enguany ha arribat ja a la seva 4a edició, ha rebut una vintena d’inscripcions de grups participants.

Des del local jove Can Batlle es mostren molt satisfets de la rebuda del concurs per part del sector de bandes novells. Segons explica el tècnic Albert Muñoz, el concurs s’ha anat consolidant amb el temps i s’ha anat convertint en una referència pels grups tant de Palafolls com d’altres punts del territori.

El següent pas del concurs és la celebració del concert dels grups participants, del qual sortiran les bandes escollides per tocar a les barraques de l’AlterFesta. Des de Can Batlle, però, expliquen que enguany tot plegat s’ha d’anar preparant i plantejant sobre la marxa, tenint en compte les circumstàncies arran de la Covid-19. A la vegada, afirmen que el nombre d’incripcions rebudes ha doblat les expectatives, per la qual cosa caldrà replantejar l’organització del directe dels grups.

El Local jove Can Batlle anirà informant de totes les novetats sobre el concurs a través de les seves xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics