El Casal d’Estiu obre la matrícula per més places

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls tancava fa dues setmanes les preinscripcions per participar al Casal d’Estiu d’enguany. Un cop revisades totes les sol·licituds, i atenent a la demanda d’una part de la població que ha preferit, ja en fase de represa, plantejar-se l’opció d’inscriure els fills i filles al casal, el consistori ha decidit obrir places de matrícula oberta a l’activitat.

Segons ha explicat Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, es tracta d’una desena de places per cadascun dels torns de quinzenes de juliol i d’agost. Rovira explica que caldrà presentar la sol·licitud corresponent i la mateixa documentació que en el procés inicial, però que caldrà agilitzar els tràmits perquè es pugui començar el servei segons el calendari previst.

L’Ajuntament de Palafolls aclareix que l’oferiment de noves places es fa en funció de grups grans d’edat, que agrupen els petits de P3 a P5, els mitjans i els grans. En aquest sentit, Rovira aclareix que la filosofia del casal és també barrejar l’aprenentatge de petits i grans, tenint en compte aquests grups delimitats de franges d’edat i de convivència establerts.

El Casal d’Estiu de Palafolls s’ha organitzat adaptant-se a les mesures de prevenció i seguretat exigides per fer front a la Covid-19, i oferirà enguany un ampli i divers ventall d’activitats, entre les quals hi haurà tallers creatius, musicals i d’experimentació, així com s’han volgut potenciar les sortides a l’entorn i a la piscina municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics