La piscina suprimeix enguany els abonaments i obrirà amb limitacions d’aforament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La piscina municipal de Palafolls obrirà aquest dimecres les seves portes. Ho farà un xic més tard del que és habitual i amb totes les mesures de seguretat i prevenció exigides per les autoritats sanitàries per fer front al coronavirus.

Un dels àmbits que s’han regulat és el dels aforaments. El recinte de la piscina podrà acollir enguany un màxim de 180 persones, mentre que a l’interior de l’aigua n’hi podrà haver un màxim de 50.

Un dels canvis més significatius ha estat, també, el de les entrades per accedir a la piscina. Enguany, els tiquets s’han de comprar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, on es podran adquirir entrades diàries o bé abonaments de 10 accessos. Jordi Fitó, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, explica que enguany s’ha suprimit l’abonament familiar per evitar que grups de persones amb aquest tipus d’entrada puguin quedar-se sense accedir al recinte per qüestions d’aforament.

Les entrades per la piscina es poden comprar tots els matins de dilluns a divendres i també les tardes dels dimarts a l’OAC, i el pagament cal fer-lo amb targeta de crèdit; d’altra banda, les entrades de dia també es vendran a la mateixa piscina. Si una persona compra una entrada i quan arriba al recinte no pot entrar perquè l’aforament és complet, aquell tiquet es manté vàlid per qualsevol altre dia de l’estiu.

Els preus de les entrades enguany han variat, en alguns casos, respecte altres anys. L’accés és gratuït fins als 4 anys; 2,50 euros fins als 14 anys; a partir dels 15 anys és de 3,50 euros, i pel que fa als pensionistes i persones amb discapacitat el preu de l’entrada és de 2 euros per a cadascun dels dies de la setmana, sense distinció entre dies de caps de setmana.

Fitó explica que, enguany, els usuaris de la piscina hauran d’anar-hi canviats de casa, ja que els vestidors no es podran utilitzar. En aquest sentit, explica que només s’obriran al públic dos lavabos, i s’exigirà als banyistes que passin per sota la dutxa abans d’entrar a l’aigua.

L’accés s’haurà de fer obligatòriament amb mascareta; serà una de les mesures que es recordaran amb diversos cartells informatius a tot el recinte. Una altra de les restriccions d’aquest estiu és que no es podrà menjar a dins del recinte, però sí beure. Les zones de picnic quedaran tancades i només s’oferiran a usuaris que hagin d’alimentar un nen petit, pel personal de la piscina que faci el descans per dinar o pels usuaris del casal d’estiu.

Enguany, la piscina municipal de Palafolls es mantindrà oberta dos mesos, fins el 31 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics