Divendres acaba el termini per demanar ajuts al lloguer

Foto: Sephelonor - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper divendres 3 de juliol acaba el període per fer les sol·licituds per rebre ajuts al lloguer. Segons ha recordat l’Ajuntament de Palafolls, les ajudes es destinen a dues modalitats: una d’elles està específicament adreçada a majors de 65 anys, mentre que l’altra s’obre genèricament a tota la població, sense límit d’edat; l’únic requisit és tenir un contracte de lloguer.

Judit Puig, tècnica de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, explica que, encara que hi hagi requisits econòmics, és recomanable fer aquesta sol·licitud, ja que els barems que estableix la Generalitat per atorgar les ajudes seran enguany menys restrictius, arran de la crisi derivada de la Covid-19.

Els ajuts els atorga l’Agència Catalana de l’Habitatge, i cobreixen entorn a un 40% del cost total del lloguer.

Les sol·licituds es poden fer de forma telemàtica, a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Maresme, www.ccmaresme.cat, o bé al web de l’Agència Catalana de l’Habitatge –agenciahabitatge.gencat.cat-, si es disposa de ceritificat digital. En cas de no disposar-ne o de no tenir l’accés digital per fer el tràmit telemàticament, i degut al fet que ja no hi ha cites prèvies disponibles, Puig explica que es pot demanar un ofici a la mateixa agència perquè es tramiti des d’allà. D’aquesta manera, es compleix el termini de la sol·licitud, que s’esgota aquest divendres, però es disposa de temps fins al dia 11 de setembre per preparar la resta de la documentació necessària per sol·licitar l’ajut.

Per qualsevol dificultat a l’hora de fer el tràmit de la sol·licitud dels ajuts al lloguer, les persones interessades poden contactar amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics