Els mercats de la zona comencen a reprendre la normalitat

Mercat Setmanal de Teixits de Blanes - Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Mercat Setmanal de Teixits de Blanes – Foto: Ajuntament de Blanes

Amb l’arribada de la pandèmia del coronavirus, un dels espais comercials que van veure’s directament afectats van ser els mercats, que com molts altres àmbits va haver d’aturar la seva activitat.

Mica en mica, amb la desescalada iniciada ja fa setmanes i havent entrat ja a l’anomenada “fase de represa”, diversos dels mercats que s’instal·len a municipis de la nostra zona han anat reprenent la seva activitat. Aquest passat dilluns, per exemple, el Mercat Setmanal de Teixits de Blanes va tornar al seu emplaçament habitual, després que durant el mes de juny s’ampliés l’espai que ocupaven les 150 parades per poder complir amb les distàncies de seguretat. Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, durant les darreres setmanes només hi ha hagut una sola filera de parades, situades d’esquenes al mar, per tal que els clients poguessin circular per l’altre costat i acostar-se als articles mantenint les distàncies.

On també s’ha reprès l’activitat d’un dels seus mercats és a Malgrat de Mar, on la setmana passada va reactivar-se el mercat setmanal de la roba i complements. Ho ha fet amb totes les mesures de prevenció i higiene necessàries i amb una limitació d’aforament de 600 persones, però amb la totalitat de les seves parades.

D’altra banda, a Tordera, el popular mercat del diumenge també ha reprès fa uns dies la seva activitat, en aquest cas amb la meitat de la seva capacitat, amb un total de 150 parades de diversos productes, que alternen la seva presència al mercat cada setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics