El ple extraordinari de demà a Palafolls debatrà la reordenació urbanística del sector industrial nord

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha convocat per demà dimecres una sessió extraordinària del ple municipal. L’ordre del dia consta de 4 punts, alguns dels quals de l’àmbit urbanístic.

Segons han informat fonts municipals, un dels punts, el segon, servirà per continuar perfilant la reordenació urbanística dels sectors industrials de Mas Reixach i Mas Roquet. Aquesta reorganització ha de permetre, entre altres, facilitar la construcció del vial que unirà Mas Reixach amb la zona de les empreses d’Inditex.

El ple també debatrà l’aprovació de la modificació del pressupost de crèdit extraordinari 9/2020.

Per últim, la sessió extraordinària de demà inclou també el debat de la moció per promoure l’ús de la bicicleta, que presenta el grup municipal d’ERC i que la formació republicana ja ha presentat en altres consistoris de l’Alt Maresme.

El ple de demà reprendrà el caràcter presencial de les sessions de l’Ajuntament de Palafolls, després de més de 3 mesos duent-se a terme de forma telemàtica arran de la Covid-19. La sessió començarà a les 7 del vespre i serà retransmesa en directe pels canals d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics