URGENT

Els dibuixos dels infants palafollencs durant el confinament s’exposaran des d’avui al MiD

Compartiu aquesta història

Durant el confinament arran del coronavirus, la Policia Local de Palafolls va impulsar una iniciativa entre els infants del municipi. Es tractava de fer dibuixos dedicats al mateix cos local de seguretat i també al personal sanitari; unes il·lustracions que la Policia Local va passar a recollir a les cases dels nens i nenes i que ha guardat fins avui. Justament, aquesta tarda els dibuixos dels infants palafollencs agafaran el protagonisme, i és que a partir de les 7 de la tarda, la sala d’exposicions del MiD acollirà una mostra amb les il·lustracions recollides.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Palafolls ha informat que també avui s’inaugura un treball que ha preparat un grup de mares de l’escola Mas Prats com a agraïment a totes les accions de voluntariat que s’han dut a terme al municipi, així com a les tasques de coordinació i reforç fetes des del consistori durant la crisi sanitària.

L’Ajuntament ha afirmat que l’èxit de tot el que s’ha fet aquests dies és “el resultat de l’esforç conjunt” del cos de voluntaris i dels treballadors del mateix consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics