Canosa: “Blanes necessita posar-se al dia”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, creu que la ciutat necessita posar-se al dia en tema d’asfaltat de carrers, enllumenat públic  o de transport urbà, entre altres. En una entrevista a RP, el batlle blanenc ha enumerat alguna de les coses que encara falten per fer a la ciutat veïna, però que l’actual situació pot endarrerir, com ara la nova piscina municipal, la prefectura de policia o el parc i zona verda principal de la vila.

L’Ajuntament de Blanes, conscient de la situació actual, ha contret una pòlissa de crèdit bancari per més de 14 milions d’euros com a bestreta dels diners que haurà de cobrar a la ciutadania aquest any. Canosa explica que encara no s’han girat rebuts a la ciutadania per impostos i taxes locals, ja que s’ha modificat el calendari fiscal per donar facilitat a les famílies i que, per tant, s’ha demanat aquesta pòlissa per poder continuar amb les tasques municipals. L’alcalde explica que caldrà oblidar, de moment, les inversions previstes per poder donar cobertura a diferents línies d’ajuts econòmics i socials a Blanes, on en aquest primer semestre s’han multiplicat per 11 el nombre d’ajudes socials.

Canosa se sent orgullós del comportament i del seny dels blanencs aquests últims mesos i assegura que Blanes s’està preparant per un possible rebrot de la Covid-19. En aquest sentit, ha assegurat que, més enllà d’aplaudir la feina dels sanitaris, cal que es treballi per millorar el sistema de salut pública.

Sobre l’episodi del temporal Gloria del passat mes de gener, l’alcalde de Blanes ha assegurat que l’ACA no ha conservat bé el riu i demana que faci la feina per evitar nous episodis com el del gener. Canosa retreu a l’ACA la manca d’iniciativa i posa en valor el Delta de la Tordera com espai que cal conservar i protegir.

Canosa, d’ERC, destaca la bona sintonia amb els seus socis de govern de Blanes En Comú Podem i descarta, almenys de moment, ampliar el pacte de governabilitat. Confia poder trobar acords puntuals per poder tirar endavant els projectes, com ja va passar amb el pressupost d’aquest any.

 

Recupera l’entrevista sencera a Àngel Canosa:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics