El Govern reactiva el projecte d’allargament de la C-32

Cartell anunciat el nou ramal. Aturem la C-32
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya va treure aquest passat divendres a informació pública un nou estudi informatiu i un altre d’impacte mediambiental sobre el projecte de perllongament de l’autopista C-32 entre Tordera i Lloret.

És la tercera vegada que el Govern català tira endavant els treballs, i ho fa després de la suspensió cautelar del projecte per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Segons informa Nova Ràdio Lloret, els documents inclouen una simulació de trànsit que conclou que el corredor de l’autopista proposat per la Generalitat és el que assoleix millors resultats, disminuint les emissions de CO2 i alliberant de trànsit les carreteres GI-600, entre Blanes i Tordera, i GI-682, entre Blanes i Lloret.

La reactivació del projecte ha indignat a la plataforma Aturem la C-32, contrària al projecte d’ampliació de l’autopista, que ho qualifica d’“indignant” i que considera que és “totalment contrari” als objectius de l’Agència Catalana de la Natura, aprovats recentment pel Govern. La plataforma ja ha dit que presentarà al·legacions contra els nous informes i no descarta tornar als tribunals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics