La zona verda s’activarà el 17 de juliol coincidint amb la reobertura de Marineland

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cada any, l’estacionament de zona verda del barri de Sant Lluís s’activa a mitjans de juny i es manté en actiu durant 3 mesos, fins a mitjans de setembre. La mesura va començar a implementar-se fa diversos estius per donar a resposta a la manca d’aparcament al barri quan reobre el parc aquàtic Marineland i augmenta considerablement el nombre de visitants a la zona.

Enguany, però, el parc no ha obert encara les seves portes per culpa de la pandèmia del coronavirus, i l’Ajuntament de Palafolls va decidir que, de moment, no s’activés la zona verda.

La notícia de la reobertura del parc aquàtic a partir del proper divendres 17 de juliol ha fet replantejar aquesta opció al consistori, que al seu torn activarà també a partir d’aquesta data l’estacionament restringit pels residents a Palafolls.

Jordi Villaret, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que aquest estiu es podrà utilitzar la mateixa targeta identificativa del 2019. En el cas de les persones que ja no la tinguin, podran dirigir-se a les dependències de la Policia Local de Palafolls per tal d’expedir-ne una de nova.

Per tal de poder disposar del distintiu que permet al vehicle estacionar a la zona verda, caldrà estar al corrent del pagament de l’impost de circulació al municipi.

La zona verda, tot i entrar en vigor enguany un mes més tard que anteriors estius, es mantindrà activa fins el 15 de setembre, que ha estat fins ara la data habitual en què deixa d’aplicar-se.

Amb l’activació de l’estacionament de zona verda a partir del 17 de juliol, Palafolls tornarà a comptar amb 3 tipus d’aparcaments diferenciats: la zona blava, d’estacionament amb horari limitat; la verda, exclusiva per a residents al municipi, i la blanca, d’estacionament lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics